Pexels rene asmussen 334978

Over Ons

De laatste jaren ligt de focus op tuinen die aangepast zijn aan het veranderende klimaat. Concreet betekent dit dat er zowel met periodes van extreme regen als droogte rekening moet worden gehouden. Verhardingen zijn functioneel en planten spelen een belangrijke rol zodat het hemelwater maximaal kan infiltreren. Insecten, vlinders en vogels zijn vaste gasten in de tuin.

Een tuin moet een weerspiegeling zijn van uw karakter en uw levenswijze.
Een tuin is ook in beweging en gaat mee met uw behoeften op dit moment maar er moet ook aan de toekomst gedacht worden. Het is zoals een huis: het dak en de muren verander je zomaar niet en dit geldt dus ook voor de bomen, hagen en structuren. Die moeten weloverwogen gekozen worden en/of de tijd krijgen om te groeien.

Indien de tuin na een aantal jaren een opfrissing nodig heeft kan ik helpen om bomen en heesters te verjongen waardoor de tuin na een paar jaren weer schittert. Borders hertekenen met hedendaagse planten die de zomers overleven en zo gekozen dat er in elk seizoen iets te beleven valt is mijn passie. Samen met u stel ik een onderhoudsplan voor uw tuin op en kom langs op aanvraag.

IMG 1563 grietc